Президентът е в отлично здраве, заяви лекарят на Белия дом д-р

...
Президентът е в отлично здраве, заяви лекарят на Белия дом д-р
Коментари Харесай

Тръмп премина първия си медицински преглед, откакто е президент на САЩ

Президентът е в чудесно здраве, съобщи лекарят на Белия дом   доктор Рони Джаксън  след първия медицински обзор на  Доналд Тръмп  след встъпването му в служба преди съвсем година, предадоха международните организации.
 
" Медицинският обзор на президента в националната военна болница " Уолтър Рийд " мина извънредно добре. Президентът е в чудесно здраве и аз с неспокойствие чакам да осведомявам за някои детайлности на брифинг във вторник ", гласи късото изказване на доктор Джаксън, публикувано от Белия дом.
 
Тръмп остана три часа в Националния боен медицински център " Уолтър Рийд ". Той помаха на репортерите на отсрещната страна на улицата, само че не отговори на въпроси.

На излизане от болницата президентът се ръкува и поговори с лекаря на Белия дом Рони Джаксън, който ръководеше прегледа. Джаксън е бил доктор на президентите при три поредни администрации, подсети говорителката на Белия дом Сара Сандърс завчера.
Джаксън ще заключи резултатите от прегледа през уикенда и ще се причисли към Сандърс в залата за конференции във вторник, 16 януари, с цел да даде обстоен отчет и да отговори на въпроси.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР